Dungeon-Factory.NET > Често срещани въпроси

FAQСписък с полезни въпроси и техните отговори (FAQ)

По-долу ще откриеш бърз отговор на всичко, което може да ти хрумне на първо време на сайта. Всеки един от тези въпроси е съобразен с възможностите и функциите на Dungeon-Factory.NET, както и със самото естество на игрите от този тип, за който ще става дума при нас. Всеки един по-специфичен твой въпрос, който не откриваш в нашия списък със запитвания, ще намери своя точен отговор, ако ни го изпратиш на нашия мейл адрес info@dungeon-factory.net. Разбира се, почти е невъзможно всеки един въпрос, който изникне, да бъде разискван тук. Ето защо долните въпроси и отговори служат само за най-обща насока, а всички по-подробни запитвания ще бъдат дискутирани отделно.

Екипът на сайта е отворен към всякакъв нов тип дискусии, повечето от които вероятно ще намерят място в нашия ФОРУМ. Ето защо, преди да ни пращаш свои собствени въпроси, провери дали вече там няма пусната тема с подобно съдържание. Списъкът с въпроси ще бъде обновен веднага щом се насъберат достатъчно нови запитвания, на които ще е належащо да се отговори.

Frame

А сега на твоето внимание ето конкретните въпроси заедно с техните отговори:

ВЪПРОС 1: Какво е Dungeon-Factory.NET и какво се очаква да се случва на него?
ОТГОВОР: На този въпрос ние сме отговорили още на НАЧАЛО в текста за „Добре дошли”. Накратко, става дума за сайт-работилница за Ролеви и Книги-игри, който предлага много и най-различни опции за игране и създаване на игри от този най-класически тип. Тук при нас ти ще можеш да разцъкаш и създаваш истински Книги-игри в автоматичен режим, с електронно попълване на дневника и с автоматично изчисление на битките; можеш да играеш истинска Ролева игра в нашата ВИРТУАЛНА МАСА; можеш да генерираш герои и да попълваш свои собствени дневници, които да ползваш после в игра; можеш да настройваш различни генератори и търсачки за приключения и събития, да откриваш и работиш с фентъзи карти на местности и подземия, а също така още един куп неща, които ще срещнеш само при нас!

ВЪПРОС 2: Значи просто „сайт за игри и игране”, това ли е?
ОТГОВОР: Не само. Освен чисто „игровата база”, сайтът ни предлага още огромен брой фотоси, видео и картинки от игри, демо варианти за сваляне и четене на най-популярните ролеви системи и не на последно място – тук ще имаш възможност да издирваш и да се запознаваш с други фенове на тези игри от целия свят, както да създаваш, играеш и поддържаш онлайн игрови кампании, в които не просто да водиш и използваш, а сам да менажираш, както пожелаеш!

ВЪПРОС 3: Всички услуги на сайта са безплатни, така ли? Изобщо плаща ли се нещо?
ОТГОВОР: (цитат от Правилата на сайта) На този етап услугите на Dungeon-Factory.NET са безплатни.

ВЪПРОС 4: От къде мога да си закупя Ролеви и Книги-игри? На сайта продават ли се?
ОТГОВОР: Засега Dungeon-Factory.NET не поддържа магазин за закупуване на игри, тъй като нашата мисия е на него да се играе и да се обучават играчи директно онлайн. Все пак, ние работим директно с разпространители и вносители на игри, които имат при нас свои банери към техни магазини за официална продажба. Насочи се към тях, ако желаеш да закупиш игрови продукти, а след това можете да ги играеш и да ги тестваш при нас! :-)

ВЪПРОС 5: Предлагате ли демо-варианти на тези игри на сайта, за да се ориентирам набързо за какво все пак става въпрос?
ОТГОВОР: Разбира се! Ние предлагаме един куп демо-материали за разглеждане от феновете, които няма нужда да се закупуват и заплащат. Всички те се намират в секцията РЪКОВОДСТВА.

ВЪПРОС 6: Аз съм Издател/ Автор/ Преводач/ Илюстратор и виждам мои продукти, качени на сайта! Защо не съм уведомен?
ОТГОВОР: Екипът на сайта проведе начална кампания с цел запознаване на лицата от жанра с идеите и мисията на Dungeon-Factory.NET. Все пак не всички хора успяха да се отзоват на инициативата, а други изобщо не успяхме да открием. Ако Вие сте лице на този жанр и никой от Екипа ни не се е свързал с Вас, то грешката за това е само наша и трябва бързо да бъде поправена. Моля, свържете се с нас, за да изясним бъдещето Ви участието на сайта! Все пак, ако изобщо не желаете да ни сътрудничите, ние веднага ще свалим Вашите творби от нашия онлайн архив. В този случай ни пратете писмено оплакване на info@dungeon-factory.net и ние обещаваме, че лично ще се погрижим за всички останали детайли!

ВЪПРОС 7: Аз съм млад писател и имам написана своя Ролева/ Книга-игра/ Приключение за публикуване. Какво мога да очаквам като съдействие от сайта?
ОТГОВОР: Страхотно! Точно такива вдъхновени и млади хора като теб търсим! Нашият сайт има специална секция за млади таланти и творци на интерактивна литература. Повече можеш да научиш, ако посетиш раздела ни НАПИСАЛ СИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

ВЪПРОС 8: А как мога да се свържа с автори на Ролеви игри и Книги-игри в България и да им поискам автограф например?
ОТГОВОР: Всички такива и други подобни запитвания ни пиши на пощата на сайта info@dungeon-factory.net. Ние обещаваме да се опитаме да ти изпълним желанието, стига то да е в рамките на добрия тон и в нашите собствени възможности. За всички останали въпроси, които могат да ти хрумнат, следи тази секция или пусни запитване в нашия ФОРУМ!

Dungeon-Factory.NET© 2015-2023 • За контакти, пиши ни на: info@dungeon-factory.net

Web Design® Damyann Christoff | Web Development: Georgi Mindizov