Dungeon-Factory.NET > Написал си приключение

write-adventure.jpgАко си написал (сам или с твой приятел) Ролево приключение...

Ако си създател на истинска Ролева игра или Книга-игра?

Тази специална секция е лично за теб! Свържи се с нас и ни изпрати произведението си на нашия адрес: info@dungeon-factory.net

Ние се наемаме да го изчетем и редактираме, вкл. сме готови смело да го публикуваме или да му намерим издател. Нещо повече, имаме готовност да му намерим играчи чрез сайта ни и да го тестваме на живо и в ефир, дори с ТВОЕ участие! В случай, че става дума за по-обемен труд, или цялостна Ролева кампания, ние сме готови да му отделим място и в рубриката ни КАМПАНИИ, вкл. ще осигурим участници за по-продължителна игра, ще създадем тема за него в нашия ФОРУМ, ще го изчистим от бъгове и грешки с професионален редактор и коректор и т.н.

Нямаме никакви ограничения за жанр или обем, но е желателно да ни го изпратиш в удобна за четене форма (най-добре на txt или doc/docx). Всички карти, картинки и таблици ни изпращай отделно от текста и приложени към същото писмо с файла ти. Ние ще се свържем с теб при първа възможност и ще коментираме с удоволствие всичко, което си ни изпратил!

От теб, като цяло, се иска да го напишеш и да ни го изпратиш, а останалото ще бъде наша грижа. Обещаваме ти, че ще погледнем на творението ти напълно сериозно и имаш още отсега нашата подкрепа. Приятно творчество, а когато ни пишеш - не забравяй да ни посочиш името си и данни за връзка с теб!

Можеш да намериш готови и примерни файлове за игра и за четене в секцията ни РЪКОВОДСТВА!

Dungeon-Factory.NET© 2015-2023 • За контакти, пиши ни на: info@dungeon-factory.net

Web Design® Damyann Christoff | Web Development: Georgi Mindizov